שמן נבט חיטה - Wheat Germ Oil


קרא עוד


* מוצר זה אינו תרופה ולא נועד להחליף טיפול רפואי. המידע לעיל אינו מבוקר על ידי משרד הבריאות
* יתכן שוני מחירים בין האתר לחנות


שמן נבט חיטה - Wheat Germ Oil

תכולה: 100 מ"ל

השמן מופק מהחיטה באיטליה וצרפת ונחשב למשובח ביותר.
מיועד לשימוש חיצוני בלבד

 שמן קלאסי לטיפול בסדקים ועור מגורה או עם סימני מתיחה.
לשמני גוף ואמבט.
להזנת העור ושמירה על לחותו.
לשפתיים סדוקות.
לקרמים לעור יבש ופגום.
לחיזוק תאי העור והזנתם.
למוצרי קרם ידיים וקרם גוף.
לקרמים לתינוקות – במוצרי קוסמטיקה מרבים להשתמש בשמן למוצרים לעור יבש ותינוקות מאחר והשמן עשיר
בויטמינים A,B,E.
ידוע בשילובו עם שמן אובליפיחה בתכשירים למניעת סימני מתיחה בהריון. 10:1+ שמן הליקרסיום.
השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי.

באם הריח מפריע ( במיוחד בהריון כאשר רוצים להשתמש בתכשיר למניעת סימני מתיחה), עדיף להימנע
ממנו או להשתמש בתערובת שיש מעט ממנו ושאר השמנים אשר ירכיבו את התערובת יהיו דומיננטיים בריח
התערובת כולה.


אין לייחס לרשום התוויה רפואית
תכולה
100 מ"ל