* מוצר זה אינו תרופה ולא נועד להחליף טיפול רפואי. המידע לעיל אינו מבוקר על ידי משרד הבריאות |
* יתכן שוני מחירים בין האתר לחנות |
אבקת חלבון ביצה מיובש
אבקת חלבון ביצה מיובש (82 גר חלבון ל- 100 גר):
4 גר פחמימה ל- 100 גר אבקה (אפס סוכרים)
מעולה להכנת מאפים ולחמים קטוגנים. מתאים לשייק חלבון קטוגני
100 גר אבקה שווה ערך לחלבון מ 31 ביצים
כשר פרווה
גודל אריזה – 300 גרם
מתכון ללחם חלבון קטוגני לכיכר לחם אחת: כוס אחת (75 גר) אבקת חלבון להקציף במיקסר עם כוס אחת של מים (180 מ”ל) ל- 4 דק לפחות עד לקבלת מרקם קצפתי סמיך. לקפל פנימה 250 גר יוגורט יווני 10% או שמנת חמוצה 27% או גבינת שמנת 30% לערבב היטב לאיחוד חומרים מושלם!!! להוסיף מעט מלח ולהעביר לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה משומן (חשוב) ולאפות 40 דק ב 170 מעלות בתנור עם חום עליון/ תחתון (לא טורבו). תהנו!!!
מומלץ ליהנות עד חצי שעה מסיום האפייה כשהלחם עדיין חם. לאחר מכן הלחם מעט יצנח (זה בסדר!) והמרקם ישתנה למרקם קשה ומעט צמיגי.
ניתן לאחסן בכלי אטום במקרר עד 5 ימים. לחימום וקבלת מרקם קריספי לאחר האיחסון: לפרוס לפרוסות ולחמם בטוסטר אובן, או גריל נינג’ה או במחבת עם מעט שמן עד להזהבה וקבלת מרקם מושלם.
אין לייחס לרשום התוויה רפואית |