* מוצר זה אינו תרופה ולא נועד להחליף טיפול רפואי. המידע לעיל אינו מבוקר על ידי משרד הבריאות |
* יתכן שוני מחירים בין האתר לחנות |
הספירולינה, סופר-אצה משולבת עם בקטריה- ולדיוק ציאנובקטריה, היא אצה עתיקת יומין ממשפחת האצות הכחולות-ירוקות הגדלות במים מתוקים ומליחים. מגיעה במקור ממקסיקו ומאגם צ’אד שבאפריקה וכיום מגדלים אותה ברחבי העולם כולו. אצה מיקרוסקופית המכילה בין סליליה ידע קדום, קיבלה את שמה בגלל צורתה הספירלית, צורת חיים פשוטה ביותר ובכל זאת עמידה בצורה בלתי רגילה. הספירולינה שורדת אמיתית אפילו במצב של יובש, ללא מים, האצה נכנסת למצב של תרדמת עד שיווצרו שוב תנאים נאותים לצמיחתה, בנוסף עמידה בחום שיכול להגיע עד ל70 מעלות צלזיוס, לא פלא שמליוני שנים מקשטת הקטנטנה הספירלית בעקשנות את האגמים והנהרות בעולמינו. תחנת כוח קטנטנה של פוטוסינתיזה, מכילה שפע של תרכובות עשירות וחיוניות שהזינו דורות רבים של חיים על פני האדמה ומעניקה גם לנו היום את האופציה לקבל הזנה עמוקה וספיגה אופטימלית ממקור כל כך טהור, אם נבחר בכך.
הספירולינה בעלת פיגמנט ירוק-טורכיז עמוק, שיכול להחליף בכבוד רב כל צבע מאכל כחול חזק שנמצא היום בשוק. ריחה מלוח ודחוס ומזכיר ניחוח מרק ירקות עשיר שמתפזר ברחבי הבית ביום גשום וחורפי. טעמה של הספירולינה ‘ירוק’, מלוח ומרענן וכשצורכים אותה בצורת פתיתים או שבבים, מרקמה קראנצ’י, היא טעימה מאוד בפני עצמה ומעשירה חווייתית כל מזון שתיתווסף אליו. היא מיוחדת ובולטת ובהחלט נותנת את הטון כתוספת, עד שאי אפשר לקרוא לה תוספת בעצם.. אפשר לאמר שהיא די ‘גונבת’ את ההצגה.
באצת הספירולינה כמות חלבון גבוהה מאוד, בין 60% ל70% ,מסוג “חלבון שלם”, המכיל את
18 חומצות האמינו, כולל את 8 חומצות האמינו החיוניות.
עשירה בנוגדי חימצון, בפיגמנטים פוטוסינתטיים כמו כלורופיל ופיקוציאנין, זקסנתין, בטא קרוטן ועוד.
מכילה ויטמינים רבים (A E ,C ,B3 ,B2 ,B1 ו-K).
מינרלים ויסודות קורט (סידן, ברזל, מגנזיום ואשלגן).
חומצות שומן מסוג אומגה 3 ואומגה 6.
מלחים, אינזימים וחומצות נוקלאוטידיות.
*לשילוב במזון
*מכילה חלבון בכמות גבוהה
*מכילה כלורפיל, עשירה בנוגדי חימצון, בפיגמנטים פוטוסינתטיים כמו כלורופיל ופיקוציאנין, זקסנתין, בטא קרוטן ועוד.
מכילה ויטמינים רבים (,,A E ,C ,B3 ,B2 ,B1 ו-K).
*כשר
תצורה: אבקת צמחים
תכולה: 200 גר’
הוראות שימוש: 0.5-1 כפית (2.2-4.5 גר’) למנה, לערבב עם מזון, 1-2 פעמים ביום- ניתן לשלב בסלטים, ביוגורטים, בתבשילים ובשייקים ירוקים.
את אבקת הספירולינה 5 ניתן להכניס לשייקים ולמיצים.
לפזר על סלטים ועל מרקים.
להכניס כחלק ממתכון של חטיפי אנרגיה טבעיים ושוקולד RAW.
לפזר על תערובת הגרנולה ועל דייסות לאחר הבישול.
לערבב בתוך רטבים שונים.
אפשר להכניסה לקרם לקישוט עוגות וקאפ-קייקס בתור צבע מאכל טבעי, היא תצבע את הקרם בכחול ותהפוך את העוגה למיוחדת בהחלט!
תוסף תזונה
הכתוב מסתמך על גישות הרבליסטיות ונטורופתיות מסורתיות, מאמרים מדעיים ונתונים תזונתיים ממאגרי מידע רשמיים המתייחסים באופן כללי לצמח. הנתונים התזונתיים עשויים להשתנות מעת לעת בהתאם לתנאי הסביבה והגידול של הצמח. למען הסר ספק המידע אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת ואינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש לגביו כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או שינוי או הורדה של תרופה כלשהי, ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר. נשים בהיריון, נשים מניקות, ילדים, אנשים החולים במחלות כרוניות והנוטלים תרופות מרשם – יש להיוועץ ברופא לפני השימוש.
אין לייחס לרשום התוויה רפואית |