* מוצר זה אינו תרופה ולא נועד להחליף טיפול רפואי. המידע לעיל אינו מבוקר על ידי משרד הבריאות |
* יתכן שוני מחירים בין האתר לחנות |
תערובת חיידקים להכנת קפיר
ללא חומרים משמרים ללא גלוטן ללא צבעי מאכל ללא חומרי טעם ללא סוכר ללא תוספת סוכר
אופן ההכנה: מומלץ להשתמש בכלי זכוכית בנפח של 1.5 ליטר. תכולת שקית/מנה שופכים לתוך קנקן זכוכית ומוזגים פנימה ליטר של חלב. מערבבים היטב וסוגרים הרמטי עם פקק או עם ניילון נצמד. משאירים על השיש מחוץ למקרר (למשך 12-15 שעות בקיץ או כ-24 שעות בחורף) או עד שחלב הופך להיות סמיך. בסיום התהליך מערבבים ומעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות.
משקל נקי: 18 גרם (6 שקיות של 3 גרם)
** ערכים תזונתיים ורכיבים מלאים של קפיר - KEFIR בתמונות המוצר
אין לייחס לרשום התוויה רפואית |