* מוצר זה אינו תרופה ולא נועד להחליף טיפול רפואי. המידע לעיל אינו מבוקר על ידי משרד הבריאות |
* יתכן שוני מחירים בין האתר לחנות |
תערובת חיידקי יוגורט להכנת יוגורט פרוביוטי
אופן הכנה: לצורך הכנת יוגורט פרוביוטי חובה להשתמש במכשיר יוגורט או בכל מכשיר חשמלי אחר בתוכנית "יוגורט" או "התפחת בצק" לא ניתן להכין יוגורט פרוביוטי ללא שמירה על טמפרטורה מבוקרת למשך כל ההליך ההכנה. מערבבים ליטר חלב בטמפרטורת החדר (21-25 מעלות) עם מנה/שקית אחת של חיידקי יוגורט. תערובת מוכנה מוזגים לצנצנות או כל כלי הכנה אחר. מפעילים תוכנית יוגורט למשך כ9-12 שעות לפי העדפות הטעם והמרקם.
משקל נקי: 18 גרם (6 שקיות של 3 גרם)
** ערכים תזונתיים ורכיבים מלאים של תערובת להכנת יוגורט פרוביוטי בתמונות המוצר
אין לייחס לרשום התוויה רפואית |