שמן פטשולי - Patchouli Oil


קרא עוד


* מוצר זה אינו תרופה ולא נועד להחליף טיפול רפואי. המידע לעיל אינו מבוקר על ידי משרד הבריאות
* יתכן שוני מחירים בין האתר לחנות


שמן פטשולי - Patchouli Oil 

תכולה 10 מ"ל

לשימוש חיצוני בלבד!

צמח הפטשולי (פצ'ולי) מסייע להקלה על גירויים בעור. עוזר לטפל במתח , משרה אווירה מרגיעה ,במיוחד כאשר נעשה בו שימוש במבער.
מיועד לשימוש חיצוני בלבד

בשימוש במוצרים קוסמטיים ידוע כמקל על גירויים בעור ומסייע להתחדשות של העור.
מאחר ונעשה בו שימוש להפקת בשמים הוא מתאים להוספה לרקיחה גם של סבונים ותרסיסים לבישום האוויר.

תכונות:
מחטא, נוגד זיהום, נוגד נגיפים, נוגד חיידקים, מצנן, מרגיע, נוגד דלקת, נוגד עווית, מרגיע,
תומך בתפקוד העצבי, אפרודיזיאק, מחדש רקמות, עוצר דימום, נוגד זקנה, משרה שינה, נוגד מתח, נוגד חרדה.

התוויות:
נוגד מתח (סטרס), חרדה, דלקות שלד ושרירים, כאבי מפרקים/שרירים, עוויתות שרירים, שיגרון

הוראות שימוש כלליות לשמנים אתריים

 אמבטיות:  לטפטף עד 8 טיפות באמבט .

עיסוי ומריחה: יש למהול את השמנים הארומתיים בשמני בסיס,

כאשר על כל כפית של שמן בסיס יש לטפטף 3 טיפות.

בכל מקרה אין להשתמש ביותר מ-15 טיפות מהתערובת הרצויה.

אזהרה: אין לעסות אנשים לאחר ניתוח, אנשים הסובלים מבעיות לב

או הסובלים מחום גבוה.

הרחה: לאינהלציה לטפטף 3-4 טיפות למכשיר אדים ולהניח בחדר.

ניתן לשימוש להקלה על בעיות נשימה והתקררות.

לצורך יצירת אוירה מרגיעה ומרעננת ניתן לטפטף 3-4 טיפות מהולות

במים במעברי הבית. אזהרה:אין לעשות אינהלציה לחולי אסטמה.

מבער: יש לטפטף 3-5 טיפות מהשמן למבער, עד השגת האווירה

הרצויה בחדר והריח המבוקש.



לשימוש חיצוני בלבד!



אין לייחס לרשום התוויה רפואית
תכולה
10 מ"ל